Tel: 0744935962 sau 0724581925    |    Email:service@midecra.ro

  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show

Info

bnr 12w

.

nou-1

Despre noi - S.C . MIDECRA S.R.L . - Service reparatii electrocasnice Tulcea

Din dorinta de a raspunde cererilor clientilor care aveau nevoie de un service profesionist pentru masini de spalat si electrocasnice, S.C. MIDECRA S.R.L., vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra prin oferirea de servicii la un inalt nivel calitativ.

Cu o experienta de aproape douazeci de ani in domeniu, asiguram reparatia tuturor tipurilor de masini de spalat cu piese orginale, oferind garantie pentru piesele inlocuite. Dotat cu toate echipamentele necesare unui service de calitate, S.C . MIDECRA S.R.L . asigura reparatia in garantie si post garantie pentru electrocasnice de la numerosi producatori de renume. In service-ul nostru veti gasi piese de schimb originale cu garantie, precum si piese aftermarket si o gama larga de accesorii.

Deoarece ne caracterizeaza seriozitatea si satisfactia clientului reprezinta pentru noi un obiectiv major, va oferim consiliere gratuita pentru a alege cea mai buna solutie nevoilor dumneavoastra. Stim ca timpul este foarte pretios pentru dumneavoastra si de aceea asiguram repararea produselor in cel mai scurt pentru a va usura munca si va bucura de cat mai mult timp liber. In functie de defectiune ne deplasam pentru reparatie la domiciliul dumneavoastra in oras sau judetul Tulcea.

service-aegservice-amicaservice-arcticservice-ardoservice-aristonservice-bauknechtservice-bekoservice-blombergservice-bosch creda service-candyservice-constructa daewoo1 service-electroluxservice-fagorservice-gorenjeservice-haierservice-hoovenphilco  service-hotpointservice-ibernaservice-ignisservice-indesitservice-lgservice-mieleservice-samsungservice-siemensservice-siltalservice-vestelservice-whirlpoolservice-zanussismeguniversalezankerzerowattquelle

Reparatii masini de spalat Tulcea - Reparatii electrocasnice Tulcea